Recensies

Enkele recensies van klanten die Erik en Carieke hebben ingehuurd voor het organiseren van een ceilidh:

– Recensie van ceilidh op een bruiloft door Erik en Carieke
“Op 13 april gaven wij ons ‘ja-woord’ aan elkaar. Om de Schotse traditie van de familie te eren hebben wij Erik en Carieke gevraagd om ons avondfeest te openen met een echte schotse ceilidh! En wat een succes! De Nederlandse en Schotse voetjes gingen van de vloer! Geen awkward kennismaking met onbekende, maar meteen met elkaar dansen. Erik en Carieke zorgden ervoor dat iedereen zich al snel op z’n gemak voelde en lekker mee ging dansen. De workshop maakte het beste in iedereen los. Hierdoor bleef de dansvloer de hele avond gevuld (ook tijdens de DJ). Wij willen Erik en Carieke harstikke bedanken voor een passievolle workshop en we kunnen ze aan iedereen aanraden! Groetjes, Ruby en Callum (getrouwd op 13 april 2019)”

– Recensie voor personeelsuitje International School van ceilidh van Carieke en muziek door Erik en Tijn (Itchy Fingers)
“Hallo Ceilidh team,
Wat was het een geweldige avond vrijdag. Ik heb nog nooit zo veel vrolijke, blije collega’s bij elkaar gezien. De muziek tijden de proeverij was heel gezellig, mensen stonden toen al te swingen, en de Ceilidh was super! Ze waren rumoerig, dat wel, maar ze hadden gewoon vreselijke lol! Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord over hoe dansen verbindt en hoe leuk het was. Ik heb zelfs jullie mail adressen aan iemand doorgegeven wan wie haar echtgenoot denkt aan een Ceilidh voor zijn bedrijf 😊
Dus TOP avond, dank jullie wel voor jullie bijdrage.”

– Recensie van ceilidh op een bruiloft door Erik en Carieke
“Nogmaals heel hartelijk bedankt dat jullie de ceilidh hebben verzorgd op onze bruiloft.
We hadden weinig hoop dat we een ceilidh band zouden vinden in Nederland, maar gelukkig vonden we jullie.
We hebben ontzettend genoten en onze gasten ook! Voor de meesten was het een unieke ervaring en het was super om te zien hoe jullie iedereen op de dansvloer hebben hebben gekregen. Carieke, bedankt voor je flexibiliteit en improvisatie wat betreft de beschikbare ruimte.
Het was een topfeest!”